Duurzaam

We vinden het zonde dat er vaak nog prachtig parket wordt weggegooid. Daarom verzamelen wij het graag in en verwerken het weer tot een ambachtelijke tafel of ander meubilair, waar je nog jaren plezier van hebt. #circulairewereld #futureproof

Onze missie

We willen meehelpen aan een betere wereld. Dit doen we door oude parketvloeren, met wat extra aandacht en liefde, om te toveren tot prachtig duurzaam basismateriaal voor het vervaardigen van kastdeuren, tafels en aanrechtbladen. 

Trees For All

Wij zijn partner van Trees for All* en voor elk verkocht product wordt er één boom aangeplant. 

*Trees for All plant bomen, beschermt en herstelt bestaande bossen en maakt mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden.

Rotterdam Circulair 

Rotterdam heeft haar ambitie uitgesproken op het gebied van de circulaire economie. Grootstedelijke gebieden bieden namelijk een perfecte kans voor een circulaire economie. En dat zie je terug bij Studio Visgraat. Waarbij we gebruik maken van "oude parketvloeren" die we om zetten tot duurzame meubels met visgraat motief!

Rotterdamcirculair.nl

Onderhoud

Om uw Studio Visgraat meubelen zo mooi mogelijk te houden is het van belang, net als bij alles waar u zuinig op bent, de meubelen goed te onderhouden. 


Haal vlekken direct weg; wrijf NIET over gemorste vloeistoffen, maar dep deze met keukenpapier of een absorberende doek. 

Gebruik GEEN silicone houdende meubel-onderhoudsmiddelen of een oplosmiddel zoals vlekverwijderaar, terpentine, wasbenzine, thinner of soortgelijke middelen. 

Vlekken kunnen met wat water en eventueel wat natuurzeep verwijderd worden. Gebruik geen schoonmaakmiddelen met bleekadditieven (bijvoorbeeld citroen). Ook reinigingsmiddelen met schuurmiddelen worden ten zeerste afgeraden. 


Het onderstel kan met een zachte, eventueel klam vochtige doek worden afgenomen. Gebruik hiervoor in geen geval schuursponsjes en schoonmaakmiddelen met schuurmiddelen omdat deze krassen in de gepolijste toplaag achterlaten. 


Op deze wijze houdt u uw Studio Visgraat meubelen mooi en heeft u er lang plezier van.

Help uw parketvloer aan een 2de leven!

Een parketvloer over waar u niets meer mee kan? 
Gooi het niet weg, maar neem contact met ons op. 
Wij nemen het graag van je over.